top of page

Disclaimer

Inleiding

Welkom op de website van Camping De Stuurmanskolk ("wij", "ons", "onze"). Door deze website te gebruiken, stemt u in met deze disclaimer. Lees deze zorgvuldig door voordat u onze site blijft gebruiken.

1. Informatie op de Website

De informatie op onze website is met zorg samengesteld en wordt regelmatig bijgewerkt. Ondanks deze zorg kunnen wij niet garanderen dat de informatie te allen tijde volledig, accuraat of actueel is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de verstrekte informatie.

2. Gebruik van de Website

Het gebruik van de informatie op deze website is volledig op eigen risico. Camping De Stuurmanskolk is niet verantwoordelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website, noch voor handelingen die zijn gebaseerd op de informatie verstrekt op deze website.

3. Externe Links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die beheerd worden door derden. Camping De Stuurmanskolk heeft geen controle over de inhoud van deze websites en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, juistheid, of betrouwbaarheid van de informatie op deze sites. Het gebruik van dergelijke externe links is volledig op eigen risico.

4. Intellectuele Eigendomsrechten

Alle content op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, grafieken, logo's, en software, is eigendom van Camping De Stuurmanskolk of haar licentiegevers en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze content te kopiëren, verspreiden, wijzigen, of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Camping De Stuurmanskolk.

5. Wijzigingen aan de Disclaimer

Camping De Stuurmanskolk behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Wij raden u aan om deze disclaimer regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Contactinformatie

Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via:

Camping De Stuurmanskolk
IJsseldijk 85, 

8196 KC, Welsum
info@destuurmanskolk.nl
0570 56 1470

13/6/2024

Deze disclaimer is van kracht vanaf 13/6/2024 .

bottom of page